Valborg
Publicerat den

Hittills har denna dagen var helt perfekt! 
I skolan fick vi kolla på big Bang theory, och chilla igenom alla lektioner. 
Frida kom till mig innan och vi gjorde egen Cesar sallad vilket blev en succé! 

Men nu ska vi träffa kompisar, kanske drar förbi majbålet sent ikväll, och kanske till och med blir ett natt dopp.. Vi får se! 

- Ella 








HAPPY
Publicerat den



Valborg, inga planer bestämda ikväll förutom att träffa lite folk och mysa vid brasan. Imorgon klockan 10 ska jag ha heldags genrep med dansen, så det blir en lugn kväll!
vad har ni för planer en sån här festligdag? 
-Evelina 



VITA RÄCK
Publicerat den


 
Lunch mys med Becca i det fina vädret, vid ån
-Evelina 



Jimmie Åkesson
Publicerat den

Idag vid halv 2, var Sverige demokraterna på Stortorget och uttalades sig sina åsikter. Så vår klass övertalade läraren vi hade att få åka dit. 
Jag är emot SD och jag var jävligt nära att skrika ut ett antal svordomar men lyckades att låta bli.. Rasism är något av det värsta jag vet. Vet att SD uttalar sig som icke rasister men det är så falskt som det kan bli. Och jag kan säga att Jimmie är väldigt bra på att snacka och använda andra "fina" ord för att få hans politik att låta toppen. Men egentligen är det bara massa skit snack. 

Har massa fler åsikter men dem kan vi skippa för den här gången..
- Ella 





SKOLA
Publicerat den

haha hittade gamla bilder på dennis dartor, från 2011. nu måste jag skynda mig becca är utanför,



Ensam hemma
Publicerat den

Imorgon drar mamma och hennes pojkvän till Turkiet.. Vilket betyder att för en hel vecka kommer jag va ensam hemma! Får se hur det kommer gå.. 

Igår var nog en av de galnaste kvällarna på länge. Jag och Frida hade lite hakuna matata tid tillsammans som var super mysigt och smått galet.

På onsdag är det ju faktiskt Valborg, planerna inte planerade helt än men förhoppningsvis blir det en runda till brasan och chill med andra. Ingen som vill bjuda in mig till era planer? Haha hör av er i så fall! 

- Ella 

Lite ego från igår!



GENREP
Publicerat den




igår hade jag genrep hela dagen med Dansfabrikeen! 
körde igenom showen några gånger, på torsdag har jag genrep igen för den andra showen, haha.
senare idag ska jag dra ner och kolla på Fridas genrep, vi är i olika shower så genrep olika dager, haha shit vad konstigt det blev,
men nu ska jag lägga mig i solen, vädret är ju to die for 
-Evelina 




4 saker som gör mig arg
Publicerat den

1. Hål i strumpan vid stortån
 
2. När det inte finns den mat hemma som jag vill ha.
 
3. När man tänker ut något som man ska säga som är riktigt viktigt
och så glömmer man det.
 
4. När man ska sova och är jätte trött så fuckar täcket sig i påslanket.
 
- Ella
 
 



duckface
Publicerat den



som ella skrev igår så är det bio idag, ja jag är riktigt peppad för detta så längesen jag va på bio och ikväll är perfekt. sitter nu och kollar House favvo serien som jag inte sett på år. ska snart cykla ner till stan, kolla saker med pappa sen ta något att äta med becca, 
ha en go fredag 
-Evelina 



FREDAG
Publicerat den

Helt överlycklig att det är fredag, så härligt! Har faktiskt inte så många planer för lördag och söndag, får se vad som dyker upp. Hittils har jag ätit upp chokladen jag skulle ha på bion och massa glass haha, får väl va utan godis på bion..
- Ella
 
 
 



TORSDAG
Publicerat den



det är fan mycket nu, i skolan. men för varje dag försvinner något och imorgon måste jag ta tag i saker och ting.
Inte bara skolan dansen är ju i slutspurten vilket betyder att det är massa rep inför vårshowen och hela lördagen är det genrep på scen. 
 
nu ska jag duscha, plugga, plugga och hitta kläder att ha på mig imorgon, jobbigt. 
-Evelina 



sista dansträningen
Publicerat den

Ikväll är det den sista dansträningen, riktigt tråkigt för det betyder att man måste börja gymma massa hahaha!
Imorgon ska jag, Eve, Frida och Becca gå på bio och se filmen The other woman. Riktigt peppad, har sett trailern på reklam hur många gånger som helst och den verkar så jävla bra. Det är sån humor jag tycker om!
Skönt att det snart är helg!
- Ella
 
Grymt bra skådepelare också!
 



shake it the best you can
Publicerat den


-Evelina 



summer flirt
Publicerat den



lite sommarkläder idag, kände dock att det inte är läge för shorts än.. mina vita jeans är från DrDenim och dem skönaste och bästa jeansen jag någonsin haft verkligen att rekomendera har dem även i svarta också! värda varenda penny, 

efter skolan tog jag en spontan fika med  Becca på stan och gick runt lite överallt, ikväll är det rep på scenen med dansen och nästa helg är det showtime.
-Evelina 





perfekta brännan
Publicerat den




det är något av det snyggaste, att va brun, inte fejkad brun med äckliga brun utan sol krämer, solbränna! 
för det första så blir man fan snyggare helt automatsiskt, magi, sen blir alla kläder helt magiskt snyggare också på en. nä sommaren är underbar.

stannade hemma från skolan idag, och tur med vädret så jag ligger ute och pressar, som jag gjorde hela söndagen också. 
nu ska jag lassa upp en skål med glass och ta det lugnt!
-Evelina 



Mitt på natten
Publicerat den

Det är mitt på natten och jag har kommit hem efter en mega mysig kväll på tullakrok med massa härliga människor. Hade till och med brasa och allt. Det är såna här kvällar man minns, då vänner, skratt, tårar är inblandade. Kunde inte mer än att älska mina vänner. Önskar verkligen alla kunde ha vänner som dem. Kärlek till er. 
- Ella 
Girlpower



A fresh new start
Publicerat den

Jag gjorde det. Jag badade faktiskt. I havet.
Och det var hemskt men samtidigt så fruktansvärt skönt. Det kan inte ha varit mer än 5-6 grader.
5-6 grader gav hela min kropp en chock. Och den choken behövde jag. Känns som jag legat under en sten dem senaste veckorna. Inte levt alls. Bara övertänkt en massa och fuckat upp allt i mitt huvud. Inte trott på mig själv. Man har såna perioder då man bara ger upp. Och det var vad jag hade gjort. Jag hade gett upp.
Inte på livet, men på mig själv. Jag går runt och stöttar alla med att säga "vill du något tillräckligt mycket, så kommer du nå det" men ärligtalat så har jag inte trott på det själv. Och inte för att jag inte är ambitiös utan för jag hade gett upp.
Men nu ska jag börja om. Få en ny start med mig själv då jag vet att jag kan nå allt. Bara jag kämpar tillräckligt mycket. Och inte ger upp.
- Ella
 
 



Vans of the Wall
Publicerat den





Vans är ju förjävla snygga, älskar dem. vill ha ett par svarta och på något sätt ska jag trolla fram det även om det är tomt på kontot.
-Evelina 



Ullared shopping
Publicerat den

Dagen började ju inte så bra då min väckarklocka väckte mig mitt i en fantastisk dröm... Ville somna om men nej, vi skulle ju åka härifrån 7 och var tvungen att fixa mig lite i alla fall och käka frukost såklart! Hittade massor av saker och lyckligtvis så hade jag råd! Med 15 kr margenal. Och eftersom jag är skyldig Ellie 15 kr så kommer jag vara helt luspank resten av månaden! aja...
Här kommer lite bilder vad jag köpte och priser till dig som är sugen på att åka till Ullared och vill veta lite vad det finns för utbud.
- Ella
 
Perfymer 29:-/st (Den till vänster luktar som Escada)
Buddha staty 89:-
lösnaglar 50:- / lösögonfransar 33:- / ansiktsmask 10:-
Trosor 20:-/st
Sportbh 70:-
Vita shorts 80:-
Skylt 40:- / Anteckningsbok 10:-
Påslakan 99:-
 



~Rather be~
Publicerat den

 
- Ella



förbereder för sommaren
Publicerat den

Idag tog jag och Becca och fikade på stan, alltid lika mysigt! Köpte också 2 nya bikinitroser nu inför sommaren. Och duktigt nog så har jag fotat dessa med min systemkamera så det blir lite mer proffsiga bilder. Har varit riktigt dålig på att uppdatera men ska bli bättre!
Avslöjar redan nu att jag ska till ullared imorgon. Kommer åka redan kl 07.00.... är inte riktigt morgonmänniska så tiden är inte det roligaste för mig.
Köpte också min favvo perfym för en vecka sedan så slänger in en bild på den med!
- Ella
 
 
 
 



Stockholm
Publicerat den

update från hufvudstaden, vädret är kanon och mysigt har jag det här! 
igår gick vi bara runt en massa åt på en jättegod thai restaurang på kvällen, nu ska vi möta upp min kusin som bor här och äta något gott, igen ;)
-Evelina 


meningen med denna bilden var att jag skulle fota Laila bagge som gick förbi men gick inget vidare..



dagens samhälle gör det svårt att älska sig själv
Publicerat den

förstår ni hur många tjejer som under perioden innan sommaren är nervösa för att gå till stranden och visa upp sin kropp, dem är rädda för att bli dömda. Ibland undrar jag vad som skapar denna rädsla?
 
Är det hur modeller ser ut? för tjejer dem troor att killar tycker att modellerna har de perfekta kropparna, men inte många som tycker det, enligt killar är dem oftast för smala. och dem ser oftast inte ut som dem visas på bild.
Är det pågrund av hur vännerna runt omkring en själv ser ut? ser dem bättre ut än vad du själv gör.
Det finns inget som säger hur den perfekta tjejen ser ut för i allas ögon ser alla olika ut det som någon tycker är vackert ser någon annan som ett guldfynd, det är precis som med kläder, det finns allt att välja från mönstrat till tight till pösigt, Samma med tjejer, vi finns i alla olika former och längder.
 
Vi måste stötta varandra även den som du tycker ser bra ut kanske själv inte trivs i sin kropp. Jag och mina närmaste vänner vi vet våra brister och vet att vi alla har något vi inte trivs med. Men vi stöttar varandra, som ni kanske märkt så har ju då både jag och ella blivit mer motiverade att träna, vi gör det för oss själva för att vi vill trivas för att vi mår bra av det inte för någon annans skull. ego yes absolut man ska verkligen inte förändra något med sig själv om det är någon annan som pressar en till det och bestämmer över en. man gör det för att man själv vill.
 
Men jag har otroligt lätt att ge upp när jag inte ser resultat på en vecka, då ser jag det som onödigt. Det behöver jag jobba med, att ha tålamod. Jag vet att detta året kommer bli helt crazy och det kommer jag också, helt crazy fuckin awesome. ska inte lägga ner energi på andras onödiga åsikter om hur man ska se ut sålänge jag trivs så är jag nöjd då får dem runt omkring mig fan också vara nöjda.
-Evelina 
 



 
 



lilla Alicia
Publicerat den



igår lördag, var jag på dop till lille Alicia, nästan hela dagen. på kvällen ute på stan. Ella och frida sov här hos mig, mysigt åt nyss frukost i timmar och nu så ska jag ta en dusch sen fixa mig.

imorgon drar jag till Stockholm, spontan tripp som mamma bokade i fredes, kommer bli hur mysigt som helst! 
-Evelina 



What to do?
Publicerat den

Har inget att göra... Skönt men samtidigt frustrerande! Så drömmer mig bort lite i andra världar.


- Ella 




#
Publicerat den



yes jag måste vakna till nu, sista lektionen kolla vi film somnade och så skönt men måste bli pigg nu ska snart hem till becca och laga mat! 
har nyss ätit glass, mums, och nu dricker jag my love vitamin well, focus med koffein, så jag håller mig vaken haha..

så äckligt skönt med lov, ska verkligen sova heeeela tiden, ha en bra fredag! 
-Evelina 





FREDAG
Publicerat den

Äntligen, äntligen, äntligen är det fredag! Som man längtat, och inte bara är det helg nu utan nästa vecka är det lov! Ett riktigt efterlängtat ett.. 

Efter skolan när jag kom hem slumra jag till i soffan och fick en lysande ide om en av mina framtids tatueringar. Har redan bestämt mig för att ha en i nacken där det ska stå lillasyster och med tre stjärnor som ska symbolisera mina syskon. Men nu kom jag på att jag också vill ha ett citat som min mormor alltid säger på sidan av kroppen. Skulle faktiskt också va snyggt med något på foten.. 

Det viktigaste jag tycker med en tatuering är att den ska ha en mening. Och såklart ska den va snygg också! Oc inte sitta på fel ställen.. 
- Ella 

1. Lilla syster

2. My heart is yours, your heart is mine
and never I'll give it back. 

3. Vet inte om jag vill ha en text eller någon
symbol. Men kanske:
I'll walk beside you
eller
You never walk alone
Eller så får det bli någon symbol som 
symboliserar något fint. 

Sen finns det dem som inte riktigt har en hjärna...







replay
Publicerat den




dagen.., skolan, gymmet, film, mat. 
enkel sammanfattning av dagen, njöt av en underbar skål med glass innan åh vill ha mer, hände på gymmet då, nä körde mycket kondition och armar och sånt möög.

nu ligger jag i sängen, och i hörlurarna går Beyonce på replay. in tha chicyy mode! 
-Evelina 




snapshooot #dance
Publicerat den



-Evelina 



release me
Publicerat den

äntligen så kan jag bara slappna av, efter all den stressen inför np i fysik. nu ligger jag i soffan kollar på film, Remember me, känner inte alls för plugg så jag tar helt enkelt hand om det ikväll efter träningen som börjar om en halvtimme, inte så taggad för det heller.. men men. 
-Evelina 


förresten testade den där magiska oljan igår och mitt hår är helt amazing idag, kärlek




Stressig vecka!
Publicerat den

Denna veckan är en hemsk vecka så det kommer bli dålig uppdatering från min sida! 
Idag har varit seg.. Blev inte bättre av att jag var korkad nog att ställa mig på vågen, usch att äta massa godis heeeela tiden är inte bra! 
Så ska försöka komma igång att bli nyttig och sluta äta massa skit. Tappat träningen en del också så den får också återupp ta. Man vill ju kunna känna sig bekväm och stolt över sin kropp. Det är i alla fall vad jag tycker! 
- Ella 

Gud vad jag längtar och saknar sommaren! 



ett så kallat beroende
Publicerat den

 
Min passion för hår, går inte att förklara. utan mitt hår hade jag kännt mig naken. Jag har varit extremt blond, brunett, tocke, och slingat med den enorma utväxten. Jag har nog testat det mesta och jag får inte nog. så nu så står jag inför valet om jag ska slita sönder håret och bli blond eller just let it be?.
 
Jag har inte det vackraste håret, för det är så slitet så jag borde klippa av en hel decimeter, men jag ska försöka att ta hand om det på alla sätt jag kan och så får jag se hur jag gör inför sommaren,
-Evelina
 



enkla tråkiga söndag
Publicerat den

redan vid 2 gav jag upp tron om att jag ska lära mig någon fysik. Får väl skita i mitt betyg i fysiken och försöka i det andra ämnena. Syv på skolan säger ju helt säkert att med dem betygen jag har så kommer jag in helt klart, men jag är ändå så otroligt nervös jag har liksom ingen annan plan i livet. typ gifta mig rik haha
 
vad mer händer idag, nej ingenting, hoppade över träningen men får se om jag går ut en runda senare, imorgon ska jag till stan direkt efter skolan fixa nya solglasögon som är slipade, som sagt jag har ju sämst syn så kan va skönt att ha ett par sånna i sommar ifall jag inte pallar mina linser. ska också köpa mig en olja till mitt hår på apoteket, har sökt runt lite och just den verkar helt unbelieveable amazing, så är bara tvungen att testa!
-Evelina
 
Bilder från språkresan i somras,<3
 
 
 
 



Jag behöver hela mig, så jag kan börja om
Publicerat den

Jag vet att jag varit otroligt frånvarande denna veckan men jag har behövt det, så otroligt stressad över skola och den pressen jag känner för np i fysik.. jag har inte tagit hand om mig själv på senaste veckan och känner att jag måste hitta tillbaka och sen börja om på nytt.
 
Ikväll har familjen firat mammas födelsedag, och sen har jag lyssnat på musik hela kvällen och jag bara fortsätter, kan väl säga att musik är bästa medicinen. Daniel adams-ray, och andra gamla goa låtar.
Kan även konstatera att skolan är typ över om ca 2 månader, och jag har fått hem min skolavslutningsklänning, får se hur jag gör med den dock.
-Evelina
 
 
 



oh, vilken härlig dag
Publicerat den

Typ såhär bra humör är jag på idag! helt underbart. Hahaha, gammal go låt.
- Ella
 
 



kändis skvaller - FETT FET RÖV ASSÅ
Publicerat den

INLÄGG FRÅN NYHETER24.SE
 
Rapstjärnan Drake, 27, och Rihanna, 26, har dejtat intensivt i ett par månader. Samtidigt som Hollywoodlife.com idag avslöjar att paret planerar att ta sitt förhållande till nästa steg och flytta ihop med varandra, så finns det lite smolk i glädjebägaren. 

Drake har nämligen svårt att släppa taget om sin älskarinna, den London-baserade etiopiska modellen Roza Dash.

Drake och Roza har dejtat i hemlighet i två år, och Roza är även tjejen som Drake rappar om i låten "Poetic Justice" som han gör tillsammans med Kendrick Lamar.

– East African girl with the big ass in the sun dress, rappar Drake.

Roza har över 28 000 följare på Instagram, och hennes rumpa är snart lika berömd som Kim Kardashians. Och det är inte konstigt – Roza mäter nämligen 114 centimeter över sin bakdel.
Förstår att han har svårt att släppa den här Roza, för jävlar vilken röv! Men rihannas skönhet borde ändå överväga det haha..
Inget speciellt att skriva om riktigt så fick bli lite skvaller!
 
- Ella
 
 
 



Hemsk natt
Publicerat den

Denna natten har varit en mardröm. Somnade kring ett (hade jätte svårt att somna) vaknade en halvtimme senare, vände mig om i sängen och kände hur hela huvudet banka. Migrän. Jätte kul. Hela natten låg jag vaken, kanske sov några ynka minuter då och då.. 

Lyckades dock somna klockan sex på morgonen men vaknade 50 min senare eftersom väckarklockan ringde. Aldrig att jag skulle gå till skolan i det skicket. Kunde knappt stå upp på morgonen, så la mig tillbaka och sov. 

Nu mår jag bra, har duschat och fixat mig lite. Så här kommer några bilder på mina nya boyfriend byxor och väskan jag köpte i måndags! 

- Ella 
Hittade även "rest naglar" från förr förra nyårsafton som jag klistrade på lite snabbt.