At daddy's
Publicerat den

Just nu sitter jag med den bästa uppfinning nu när det är vinter. Len och fin är du allt håller mig borta från kallt. Svart och mysig får jag instämma och den som nekar det ska jag klämma. HAHHA sämsta dikten någonsin. Men detta underbara föremål som jag pratar om är en värmefilt! Bästa någonsin. 

Hoppas alla får värme ikväll, ha det! 
- Ella 






FRIDAY
Publicerat den





Nu ska vi glömma alla bekymmer det är fredag bitches! 



Lat
Publicerat den

Hej
Haha asså va? Hej? 
Jahaja hejhej!
Hur e läget med alla er gosiga snögubbar? 
Själv så mår jag faktiskt hyfsat bra och inte gjort en enda läxa idag för jag orkaaa inte.. 

Skulle cykla på motionscykeln innan idag för att träna upp mitt knä som ni vet fuckat upp, men det orkade jag inte så gjorde pannkakor med varma hallon och grädde, ååh om jag njöt! 

Blev ingen dans heller ärligt så orkade jag inte, hade inte humöret för det och att gå på Rögle är ju så mycket bättre haha, nu ska jag snart sova, puss bejbs
-Evelina 






Fika fika fika
Publicerat den

Efter skolan så fikade jag, Frida, Eve och Becca. Men inte bara en gång utan 2... Först Graffiti sen Mormor Olgas. Fetton nommero uno!
Nu sitter jag och njuter i soffan med mitt pannband som jag hittat efter antal år av letande. Finns inget bättre än pannband. Att slippa allt hår i ansiktet är underbart! Tjejer ni förstår mig! 
- Ella 










@mystory
Publicerat den

Kemi läxan? Klar
Duschat? Jadå
Mys kläder? Absolut
Redo för pll? Om jag är

Såå, min onsdag, chill. Var på stan också och fikade med tjejerna om någon bryr sig.
-Evelina 







En gnutta av lycka vill vi ha
Publicerat den

Jag vet aldrig om jag är riktigt nöjd med livet, dem säger ju det var glad för vad du har och tänk på dem som har det sämre. Ja det är otroligt hemskt att tänka på dem som har det så, men ibland får man faktiskt tycka synd om sig själv också, inte varje dag och klaga på att livet är så jävla synd om en hela tiden, för ibland så kan det vara riktigt härligt men ändå så strävar man efter något högre något bättre.

Jag strävar efter lycka att må bra, men vem vill inte ha lycka? Jag vill känna att jag kan släppa allt som hänt på sistone och inte bry mig, för ärligt så suger det att tänka tillbaka på allt man hade. Det blir lättare för varje dag men det finns ändå en ilska inom mig som vill brista ut i tårar eller bara göra mig sur, hatar det och kan inte hjälpa det för hur mycket man än försöker med att vara perfekt så går det aldrig.. 

Men som sagt, små baby steg varje dag gör allt lättare tro inte att du kan nå vad du vill på en dag, en vecka, det tar sitt tag och bara att acceptera under den perioden tänk på hur lycklig du kommer vara om någon månad det gör allt lite lättare att vilja lyckas.
-Evelina 






Usch
Publicerat den

Har aldrig känt mig så oentusiastisk till att gå till skolan som jag gjorde idag. Hade velat sitta hemma med en stor filt runt om mig och kollat på frozen om och om igen... Orkar inte haha
- Ella 






Kallt som fan
Publicerat den

Idag har det varit ett riktigt snö oväder! Hemskt. Så just nu försöker jag värma mig med en stor kopp te kombinerat med one piece och filt. 
-Ella 






I fell for you after 2 sec
Publicerat den

Olaf, utan dig.. Hahaha så mycket kärlek ni måste se Frozen, eller frost som den heter på svenska.. Jag har en liten kärlek för älskade snögubben Olaf så idag va andra gången jag såg filmen, igår var första.. Ja nu ska vi inte sprida för mycket kärlek godnatt!
-Evelina 






REUNION
Publicerat den

I fredes så kom Emma hit från Malmö, och igår så var vi överallt i Ängelholm känns det som träffade allt och alla och bara underbara personer, två på natten drog vi oss hemåt och hade då Ella och Frida med oss hem, galet hur jag äntligen har kunnat lee utan att behöva anstränga mig..
Får se om det kommer ett intressant och lite roligare inlägg senare idag! 
-Evelina 







Nervös
Publicerat den

Nej jag pallar inte hur nervös jag är inför nationella och gymnasiet och allt! 
Sökte nyss in på gymnasiet med mitt första och andrahandsval och jag vill veta nu om jag kommit in eller inte...
Nu sitter jag på sista lektionen, SO, sen får jag fin besök hela helgen vem kan denna lilla stjärnan vara som kommer?
-Evelina 






Bored to Death.
Publicerat den

Sitter med matteboken framför mig och ärligt talat så suger jag på just detta området, lol. Så har ju inte någon lust att ens försöka lära mig haha..
Vi kan köra en sju sanningar om mig? 

Jag älskar broccoli
• Jag ska gå ekonomi linjen på gymnasiet
Flapjacks är något av det godaste som finns
• Jag är väldigt väldigt glömsk eller blivit på sistone..
jag är ganska dålig på att stå upp för mig själv 
• jag har svårt för att vakna på morgonen
jag saknar sommaren 2013! 

-Evelina 






Aj min hals
Publicerat den

- Ella 





how to look like a troll
Publicerat den

Nu för tiden så fyller tjejer i sina ögonbryn. Varför? Förhoppningsvis för att rama in ansiktet mer men vissa gör nog bara det för att passa in.
Vissa passar riktigt bra i det, vissa ser helt överdrivna ut och en del gör reklam för nike.
Jag själv har haft olika sortes ögonbryn. Giganstiska buskar, fjortis linjer, ojämna och helt fuckade. För tillfället så är jag ändå ganska nöjd med mina ögonbryn. Eller ja det går inte att få dem bättre så jag får nöja mig.

Men eftersom jag aldrig haft helt ifyllda ögonbryn så tänkte jag pröva det, vem vet det kanske blir snyggt tänkte jag.
Resultatet blev inte riktigt som jag hoppades på.. HAHA.
SER UT SOM JAG HAR TVÅ BAJSSTRÄCKER I ANSIKTET.
 
- Ella
 
 
 
Hej jag är en fjortis och putar inte alls med röven och munnen. <333333333
 



Hata
Publicerat den


Typ såhär jag känner just nu... 
- Ella 




Kärlek
Publicerat den

Mitt tredje år inom dansen och vet inte vad jag gjort utan det. När jag slutade på konståkningen kunde jag ju inte bara ha inget att göra och dansen påminner mycket om konståkningen som jag fortfarande har en kärlek för och saknar varje dag, 

Ibland frågar folk, varför just dans, jo för det första det påminner om konståkningen, vårshowerna, träningen, kompisarna och till sist dem känslorna man inte kan förklara med ord kan man uttrycka i sin dans. Så jag blir av med min ilska och alla känslor i kroppen!
Alla har sitt sätt att komma ifrån verkligheten min är dans och träning. 
Natti 
-Evelina 





Träning
Publicerat den

Har precis ätit en stor god kvällsmat efter först lite gym och sen dans. Måste ju börja bygga upp mer muskler då Eve tog mig i armbrytning i helgen (jag vann över henne i sommras).
Inte kul att veta att man blivit svagare.. Eller så jag Eve blivit biffigare. I alla fall så är det dags att få upp flåset för min del. 

- Ella 







20/1
Publicerat den

Gud vad jag mår dåligt, och shit vad jag bara vill klaga.. Fan, mitt knä det ärligt talat bara fuckar ur, så ska beställa tid hos sjukgymnast nu så snart som möjligt hoppas det bara är något lätt som går över typ nu. Sen mitt huvud har något emot mig och det känns som en kniv rätt in i skallen. Och sist min hals, blö kan inte äta eller svälja. eftersom inte ska man vara hemma och lipa så blir det skola imorgon också.
-Evelina 






Hehe....
Publicerat den

Du vet att du ska sluta äta så jävla mycket när din pojkvän taggar dig i denna bilden.. 
- Ella 





Som små barn
Publicerat den

Igår sov tjejerna company över igen, härligt med en hel helg tillsammans och igår så ville vi känna oss som små barn så vid 10 stack vi ut fullt påklädda till backen vid min gamla skola, satans mycket snö här i Ängelholm nu,.

Haha tror inte jag skrattat så mycket på så länge, det var liksom inte vanlig pulka åkning utan vi åkte på en påse ner i buskar voltade fram jag vetefan hur det gick till men vi hade iaf kul, haha.. 
-Evelina 





Buss tankar
Publicerat den

Sitter på bussen på väg till Eve. Kollar mig omkring och fantiserar om hur min framtid skulle kunna se ut. Allt jag kommer uppleva. Allt jag kommer se. Allt som jag drömt om. Det kan bli till verklighet någon gång.
Plötsligt fick jag den mest underbara känslan i magen. Lycka. 
Lyckan att jag finns här och har alla möjligheter i världen. 
Och nu längtar jag så. Efter skratten, skriken, tårarna, leenden, känslorna, överraskningarna, skiten, kärleken.. Ja efter allt.  
Fy fan vad härligt det är att leva alltså. 
- Ella 





Whoopwhoop
Publicerat den

Friday Friday, lalalallaa
Morgonen började vit satans vit med massa snö utanför, blö, sen var det hyfsat kul i skolan tills sista lektionen, då mitt depressiva jag visade sig igen. 

Nu så ska jag göra mig en sallad och sedan ska jag till Rögle och sen vidare till Frida ikväll och sova där, trevlig helg everybody!
-Evelina








Nu jävlar
Publicerat den

- ella






Publicerat den


★ Stop thinking and just let it happen 



136 days
Publicerat den

Om 136 dagar är det 1 juni, då det börjar närma sig sommarlov och det är ju något man bara längtar något enormt till! 
Jag har hittat en sida med jädrans massa snygga sommarkläder och det kliar som fan i fingrarna och snart klickar jag hem mina favoriter! 

På tal om något helt annat så ligger jag helt fel i dagarna trodde helt seriöst hela dagen att det var fredag imorgon, förstår ni vilken besvikelse, men dagen har varit bra inte mått så bra på länge.

Fikade på stan med Ella och Frida och efter det hade jag andra uppdrag.
Hoppas ni alla haft en bra start på veckan och nu ser vi framemot helg!
-Evelina 

Första veckan på sommarlovet förra året, har inga nya bilder får bli bättre på det!



Tjejer vs killar
Publicerat den

Satt här om dagen och diskuterade hur patetiska tjejer kan va. När 2 tjejer bråkar så:
1 snackar dem skit om varandra.
2 vägrar att prata med varandra.
3 hittar på falska ryckten om den andra.
4 gör den andras liv jävligt surt. 
5 saknar varandra men släpper inte vad som hänt. 
6 bitchblicka varandra när dem möts någonstans. 
7 pratar inte med varandra på månader.

Ja bara massa onödigt skit.. 

Medan killar:
1 går rakt fram till varandra. 
2 säger precis vad dem tycker. 
3 slåss.
4 sen är dem vänner igen. 

Så mycket enklare! Tror det handlar om stolthet också. Att en tjej aldrig ger upp om ens åsikt. Korkat kan man lugnt säga. För tjejer, även om vi har ett gigantiskt bråk med vår bästa vän så slutar vi aldrig älska dem och sakna dem eller hur? 

- Ella 

Så sann hahaha






Entusiastisk tjej i skolan
Publicerat den

- Ella



Grattis Frida!
Publicerat den

Idag har varit en tuff dag, precis som alla andra, skolan gick ganska snabbt sen var det bara att åka hem sen byta om och sen dansträning i 3 timmar! 
Så skönt att dansen äntligen börjat och den har kommit alldeles perfekt för mig, man kan bara må bra av att vara där och det behöver jag människor som ler och skrattar, och älskar det dem håller på med! 

Och idag är inte heller en sådär vanlig dag faktiskt för der är Fridas dag! Min allra bästaste Frida fyller 16 år GAMMAL! grattis Frida, kärlek till dig!
Nu ska jag försöka sova iallafall!
-Evelina

Ella Frida jag på ett av våra konfa läger, bästa minnena och så jävla mycket lycka! 





Dicaprio
Publicerat den


Leo, vilken skönhet
-Evelina



SNÖ :(
Publicerat den

Efter en tråkig och kall skoldag så gick jag, eve och frida på stan. Och klart så ska det börja snöa. Skit mycket. Så jävla hemskt. Det ända som är kul med snö i Ängelholm är att det är fint och att alla 9:or mular 7:orna. Haha
 
Det är nu som man börjar längta till sommaren. 21 veckor kvar... Det är på sommaren allt händer. Allt kul.
Men vad ska man då göra tider som dem här? Jo, sitta inne och kolla serier! Så här kommer tips på några av de bästa serierna enligt mig:
 
*How I met your mother
*Friends
*The vampire diaries
*Glee
*Hart of dixie
 
Riktigt bra enligt mig. En del kanske är lite tjejiga men killar, dem är verkligen jätte bra!
 
- Ella
 
bästa ever.
klassiker.
drama.
grym.
triangeldrama med humor.
 



Last night
Publicerat den






Girls night out!
Publicerat den

Ska till stan nu för att äta ute på stan med mina tjejer och fira Frida som fyller 16 i nästa vecka, vi sover också alla hemma hos Ella och sen har jag ingen aning om hur planerna ser ut ikväll.  
Ha en trevlig lördag alla! 
-Evelina 







Choklad
Publicerat den

Dagen hade kunnat vara bättre, för det första så var vi och badade med klassen, ja jättekul skuttar upp och ner av lycka, nej. För det andra så sög den bara helt naturligt, asså dagen då inget annat, hehe. 

Men kvällen började bra med en mysig liten tur i stan och kollade på Ängelholmsrevyn med mamma och pappa, sedan kom jag hem till choklad som vände ilska till lycka och mina nedgångar började gå upp, så ikväll somnar jag som en kung hoppas jag. 
-Evelina 




Detta kallas för inspo - inspiration och idag känns som en dag jag behöver mycket av detta medel, here i come we<3it! 



Hemma bitches
Publicerat den

Idag vid 15.11 (för att va exakt) så landade planet i Ängelholms lilla flygplats. Eller ja, liten och liten.. Den är ju stor jämfört med Moras flygplats som enligt mig är mer en stuga. 

Det var också första gången jag åkt flygplan med en kvinnlig pilot. Jag har ändå rest hyfsat mycket och alltid stört mig på att det alltid varit en manlig, men äntligen på dit vägen så var det en kvinnlig! 

Men i alla fall, jag har haft en underbar "4 dagar resa". Åkt en massa skidor och ätit en massa gott. Men också myst en massa i min supersmala och lilla säng. 

Imorgon är det skola... Ja tror alla vet eller förstår hur jag känner om det så det behövs inte skrivas hör... 

- Ella 

The chocolate
The surprises
The sexyness
The smiles
The view
The wonderfull people
The snow
The moments when you find Frida like this and she can't get up and you just stand there and takes pictures of her and laughing your ass off.




Todays
Publicerat den

Ganska skönt att börja en torsdag så har vi bara två dagar sen helg haha. 
Idag så har jag bara legat ner inte rört mig eller jo becca och Huyen övertalade mig att gå ut på en pw så det har jag gjort och precis duschat, 

kvällens schema är att kolla nya avsnittet av både PLL och ravenswood + paradise! 
Vilken härlig kväll faktiskt, ska se om jag kan leta fram något gott godis och sörja att lovet är slut! 
Hoppas alla haft ett lika underbart lov som jag, och alla 98or nu taggar vi nationella...
-Evelina 

Jag idag i min mysiga kimono från H&M,



Lat
Publicerat den

Kan ändå inte säga att jag varit så lat eftersom jag imorse tog mig ut för en 3,5km spring tur och sedan styrka på det, bra jobbat Evelina! 

Vid 4 kom lille stackars bror hit och såklart tar jag hand om honom när han e lite skadad, så till lunch bjöd jag på nudlar haha. Sen dess har vi två legat här i soffan trötta och sega inte rört oss en millimeter och nu planerar jag att faktiskt gå upp på mitt rum kolla ett avsnitt av gossip girl sen sova i tid idag.
-Evelina 

Jag och min allra bästaste Rasmus på nyår! 




7 sanningar om Evelina
Publicerat den

Jag har svårt för att lita på folk. 
Min största rädsla är spindlar.
Jag älskar att sova länge. 
Jag klarar mig inte utan frukost, det bästa som finns helt klart.
Jag hittar ofta något som jag stör mig på hos en människa, men jag lär mig att acceptera det. 
jag sover helst med 4 kuddar eller fler, inte lika tomt och ensamt. 
Jag spenderar helst pengar än att spara. 

Cozy - gossip girl hela kvällen
-Evelina 



We are here!
Publicerat den

Vid 3, halv 4 tiden idag kom vi fram till vår lilla stuga efter att ha först åkt flygplan och sen buss. Vi har fixat skidkort och all utrustning. Så skönt att ha det gjort! 

Imorgon vid 9 ska vi vara i backarna och njuta! Är riktigt taggad! 

Lite tråkigt dock att jag spenderar min och addis "1 månads dag" ifrån varandra.. Men vi kommer spendera många fler tillsammans så det gör väl inte så mycket! 

- Ella 

Lite från flygplanet.
-||- ( Clara Henry style på tecknet)
Ja, bilden förklarar sig själv...
Utanför oss.




HEMMA
Publicerat den

Hemma från Göteborg nu ganska skönt, trött som fan och ändå inte, ska kolla JVM inte för att jag intresserar mig för det precis men jaja har man inget annat att göra så, 

Idag så vaknade vi upp med god hotellfrukost och sedan bar det av direkt till ishallen och kolla dem två sista matcherna! 
Ha de gubbar 
-Evelina 



En av de tre tröjorna jag köpte uppe i Göteborg! 



Sova sova sova...
Publicerat den

Inatt sov addi hos mig, super mysigt. Vaknade vid halv 11 imorse, sov om till halv 1. Gick upp åt frukost. Gick upp och somna igen... Vaknade sen vid 3. Och då gick vi upp och åt lunch. 

Så denna dag har hittills bestått av att sova och äta. Inget fel med det, eller hur? 

Om 20 minuter ska jag ta bussen till Frida. Det blir ännu en mys kväll där.
Och imorgon bär det av till Sälen!!! 

Ha det. 

- Ella 








Gbg
Publicerat den

Klockan 11 idag tog jag och becca bussen in till Göteborg centrum och spenderade dagen där tills klockan blev 4 och tog oss därefter till hennes lillebrors hockeymatch! 
Nu ligger vi i vårt lilla mysiga rum och väntar på en god pizza, gud så hungrig.
-Evelina 

Lånade bilden från beccas blogg kolla in den här - http://nilssonrebecca.blogg.se



SÄÄÄÄLEN
Publicerat den

Om endast 2 dagar så ska jag och Frida flyga. Flyga till Sälen! Vi ska vara där i 4 mysiga dagar och åka en massa skidor. Kommer bli så himla kul, har aldrig varit där förut heller. Kan också kryssa från min bucketlist "Åka flygplan med Frida".

Håller på att ta fram skidkläder och annat. Vet någon som varit i sälen om man kan hyra skidglasögon där? Skulle vara jätte snällt om ni då slängde in en kommentar eller skrev till mig, antingen på fb eller kik. 
 
Kik - synnelius
Facebook - Ella Hemdal Synnelius
 
- Ella
 
 
 



I mina lurar.
Publicerat den

På väg hem från mormor och morfar så spelas detta i mina hörlurar. 

- Ella 




WEEKEND @GÖTEBORG
Publicerat den

Trött och mätt sitter jag nu i bilen påväg till Göteborg med Becca!! 
Ska vara i där till söndag och kommer bli hur härligt som helst, kolla hockey shoppa och mysa,
-Evelina 






2014 här är jag!
Publicerat den

God fortsättning alla! 


Hur jag såg ut igår. 

- Ella 




2k14!!
Publicerat den

Vilken kväll igår, 
Hoppas ni hade en lika bra nyår som jag, skriver mer imorgon, 

-Evelina 
Slängde ihop ett vackert collage, njuut