im back!
Publicerat den

Tiden har bara sprungit iväg och det har säkert gått mer än 2 veckor sedan jag bloggade sist!
Malta var helt fantastiskt, skaffat så himla fina vänner som jag med skapat fina minnen med. Tyvärr har jag inte så många bilder från malta på datorn jag skriver ifrån så en bildbomb får komma senare.
Anledningen till att jag slutade skriva ett tag var först och främst, då jag var i malta, för att jag kom hem vid halv 12, 12 tiden och skulle sedan upp vid 7 på morgonen. Tröttheten tog alltså över. Men varför jag inte bloggat nu när jag kommit hem är för att jag flyttat! Och han som bodde här innan var ju korkad nog att inte stänga av sitt tv bredband eller wifi bredband. Och tydligen tar det ca 10 dagar innan bredbandet försvinner och man kan installera ett nytt på platsen. Så ingen tv eller wifi. Vilket resulterade till att mitt 3g försvann efter 2 dagar så jag kan inte skriva från mobilen heller. Men idag fixade jag och mamma en 14 dagars internet sticka så jag faktiskt kan ha litta kontakt med omvärlden.
 
Men nu till det posetiva! Äntligen har jag en egen trädgård, trädäck och ett rum med en dörr till! Dock har vi inte renoverat mitt rum än. Jag sover alltså i ett flygplanstapeserat rum. Har redan köpt nytt golv och tapeter så förhoppningsvis renoveras det snart. Grannarna är trevliga, ena är en gammal klasskamrat till mig och en annan har en dotter som också heter Ella. Bara det att hon är en busig 7-8 åring som har en mamma som ofta ropar efter henne. Då jag också alltid lyckas reagera.