Train like a beast look like a beauti
Publicerat den



Ja det gör ont, det värker som in i, mina ben känns som två cement block tunga som f*n, men det är skönt att ha lite träningsvärk, haha. 

Eftersom jag faktiskt haft jävla massa skuldkänslor för hur mina matvanor sett ut den här veckan så efter dansen igår stanna jag och Ella på gymmet och nu ska jag direkt när jag tagit mig hem från skolan sätta på mig träningskläderna och svettas. 
Ta vara på helgen allihop! 
-Evelina 




Förvirraaaad
Publicerat den

För mig är det alltid så att när man är i ett förhållande så saknar man lite att vara singel och när man är singel så saknar man lite att va i ett förhållande. Vet inte om det bara är jag, men varför blir man aldrig nöjd haha? 
Man ser alla dessa gulliga bilder på par som verkar så himla lyckliga och önskar att det va en själv. Men så bra är det väl inte? Det kan väl inte alltid va toppen i ett förhållande? Det är ju motgångarna dom gör bandet starkare. Eller? 
Ärligt talat så har jag ingen jävla aning, om någon vet så får ni gärna berätta.

 
- Ella 




Kärlek på fat
Publicerat den

Ja mitt pannkaks sug kom fram idag och jag älskar pannkakor, tänk dig typ ett bröd mjukt och varmt med topping av alla olika smaker, mumma.. Det bästa är varma hallon med grädde eller nutella! 
Testade faktiskt med nutella och banan då becca sa det va amazing, och ja jag kan bara hålla med, hatar och testa nya saker ifall jag skulle gilla det bättre att inte smaka då och hålla sig borta från det, makes no sence. 

Nu ska jag byta om och snart dansa sen gymmet efter med Ella, work hard biatches. 
-Evelina 

Faktiskt bild från weheartit eftersom jag själv suger på att fota. Haha 



Onsdags runda
Publicerat den

Idag var jag ute med luna och gick till stranden. 
Det är så himla mysigt att va i närheten av en hund. En som alltid är glad och ger en kärlek frikorsvilligt. Shit vad jag önska att jag hade en hund, skulle va så underbart. Och vet exakt vilken rad också. En kooikerhondje. En liten men inte för liten hundras som är helt perfekt och är hur söta som helst! 
Dock vet jag inte om jag skulle haft tid för en hund... 
Vad för sorts hund skulle du vilja ha? 

- Ella 

Söta Luna.
Och detta är då en kooikerhondje.




kissie
Publicerat den

Jag älskar att bara söka runt på internet så går man in på något och så kommer man vidare till något annat och så fortsätter det i oändlighet. Var inne och kollade på kissies blogg innan har liksom aldrig riktigt gillat henne men känns som hon förändrats, bloggen är mer stilren och inte massa kludd och rosa nallar överallt eller vafan det var, men läste ni hennes blogg när hon var ny?
Helt sjukt. Hon var inte särskilt normal och var elak mot allt och alla och provocera alla, haha skrattar åt en video jag hittade på Emilies blogg. Nä jag föredrar Kenza så mycket mer om man kan säga det så, och som kissie skrev i ett av hennes senaste inlägg att dem skulle valt henne istället för Kenza i Lets Dance, hon kan verkligen inte vara glad för någon annans skull. Ni kan se videon HÄR då kissie gästar i Bella och Tyras show för ett bra tag sedan.
-Evelina
 
 
 
 
 
 
 



Hata tisdagar
Publicerat den

Precis kommit hem och ätit efter en lång och seg skoldag. Kommer inte på något och skriva så detta blir ett ganska dött inlägg.. Ska gymma sen innan dansen, efter det drar jag bara hem och sover. 
Bjuder på lite roliga bilder eftersom detta inlägg är fett tråkigt! 

- Ella 






Sjukgymnast
Publicerat den

Efter skolan direkt stack jag till min sjukgymnast och kollade knäet, gjorde massa övningar och nu värker det as hell.. Ska snappt göra läxan sen gå en runda och sen Rögle ikväll

Åh Top model börjar idag också, dock så är det nytt för iår att bara ha halvtimmes avsnitt som jag förstår det men det sänds mån-Tors, och det bästa killar är med,! 
-Evelina






Would you dare look?
Publicerat den


-Evelina 




Ny start
Publicerat den

Efter att ha ätit godis och druckit Cola varje dag denna veckan så kände jag att det var dags för förendring. 
Så från och med idag ska jag bli nyttig. Började då med att göra en egen müsli eftersom jag äter sånt varje dag till frukost. Enkelt och gott! 
Ska också börja äta mer regelbundet istället för att små äta heeeeela tiden. 
Tror faktiskt detta kommer bli bra och att jag kommer må mer sunt! 
Köpte också den så kallade aloevera drycken som alla pratar om. Tyckte inte den va så överdrivet god men helt okej. Tydligen mycket nyttig och miljövänlig så idag gjorde jag något för att förbättra världen i alla fall. 
- Ella 






PPOWER
Publicerat den

Helt sjukt att det bara är februari och idag har det verkligen varit vår väder, vid halv 12 gick jag ut med Becca o Ella och vi tog oss till stranden, kom nyss hem och ska duscha och mysa hela långa dagen! 







Lördag
Publicerat den

Idag, det är lördag, imorgon söndag, ångest shit har nationella på måndag, fan..
Nu har jag fixat mig och ska ta mig till Ella, igår gick vi hem halv 3 på natten genom halva Ängelholm det var hemskt.. Nu får vi se vad denna kvällen erbjuder, 
-Evelina 




Party
Publicerat den

Det är fredag och fredag anser jag vara party dag, yes. Men nej idag inte det humöret,. Sitter nu på bussen påväg till Ella och även om det regnar så sviker jag inte skinnjackan, just have to wear it! 
Hoppas alla har en underbar fredag och helg själv så är lovet slut men inte ska vi sörja för det, 
-Evelina 






BLACK/AND/WHITE
Publicerat den




-Evelina




Mantas Armalis
Publicerat den

Han är fotomodell OCH hockeymålvakt.. Det finns ingen bättre combo.. du ser ju bara hans hår är amazing
-Evelina 






Hus jakt
Publicerat den

Precis kommit hem från ikea och en soprtoutlet i Helsingborg med mamma!
Köpte ett par nya träningskor som jag var i största behov av och så åt vi såklart på ikea. 
Vid 16.20 ska vi kolla på ett hus, haha längtar efter att få se det. 
- Ella 





älska
Publicerat den

jag hoppas och tror verkligen inte att jag inte är den ända som kanske spelar lite för hög musik och är kanske lite för allmänt energi fylld när jag är ensam hemma?
Det finns dem som gillar att titta film mysa och sova när dem är ensamma hemma, men sen finns det den andra katogerien som typ har en gnutta roligare och får spela ut sin artistiska förmåga som dem inte kan göra i allmänheten. haha ja jag tillhör den sista gruppen.
 
så som ni kanske förstår så är jag ensam hemma, mycket energi och väntar på Becca.. Vet knappt vad det är för dag längre trodde det var fredag men torsdag tror jag det var och var i landskrona tisdag till onsdag med Ella om ni undra varför dålig uppdatering och igår så kom vi hem vid eftermiddagen och sen kvällen spenderade vi ute i regnet, fråga inte varför..
-Evelina
 
 



Haha bara för roligt
Publicerat den


- Ella 



Bra helg
Publicerat den

Aldrig utnyttjat en söndag till fullo men igår gjorde jag, 
Jag och Ella tog tåget in till Helsingborg och planen var att gå på bio men vi ändrade oss ganska snabbt och stack till Ikea och åt,, gick en runda på väla och hela kvällen spenderade vi bak i en liten bil med massa kul umgänge,
Idag har inte varit lika händelserik, 
Så skönt med en vecka lov såhär mitt i allt kaos, det kommer bli en minnesvärd vecka 
-Evelina 






16 jävla år
Publicerat den

Igår va det min dag, wehå. Nej men ärligt jag var inte så peppad för att bli äldre men tänk vad många dörrar som öppnas nu, jag får börja övningsköra, det är typ coolt. 

Så igår 16 år.. Ja vad ska man säga jag förväntade mig inte några presenter eftersom jag inte önskat mig något men en plattång och en Daniel wellington klocka, mums det satt inte fel.
En bra dag,<3
-Evelina 






Home
Publicerat den

Kom precis hem efter att ha spenderat en händelserik kväll med eve. Och till frukost åt vi pannkakor med nutella, helt underbart! 
OCH SVERIGE VANN GULD!!! SÅ HIMLA HÄRLIGT! 
Nu chillat jag hemma med en keps jag hittade i hallen haha. Ska väl snart fixa mig och sånt... 
- Ella 







Idag är det ingen vanlig dag utan evelinas födelsedag!
Publicerat den

Grattis till eve som fyller 16 idag!!! 






Valentines day
Publicerat den








-Evelina 



Darkness
Publicerat den


omlottblus - tessie/ jeans - drDenim/ päls - Hollies/ halsband - H&M

Jag älskar att ha mörka kläder, black is ma favourite, men nej inte på sommaren.
Så idag lyxar jag till det mörka med niinen, vaknade tidigt idag för tänkte göra något kul med håret typ locka det men sen ba nej orkar inte för det första så blir man jättevarm, det andra det kommer gå ut när jag cyklar och sen ba onödigt haha.. 
Ha en kulig torsdag
-Evelina 



Photoshoot with instagram
Publicerat den



-Evelina 



fina/fula bilder
Publicerat den

Gick hem vid lunch idag. Hade inte mått bra på hela dagen, men imorse tog jag mig upp och gjorde ett försök i alla fall. Och eftersom att det är matteprov imorgon så måste jag tillbaka då.
 
När jag kom hem och gick igenom instagram, facebook och ja massa olika sociala medier så slog det mig att nästan ingen tjej lägger upp "fula" bilder på sig själv. Eller rättare sagt vågar lägga upp. Jag känner själv så, att man alltid måste se perfekt ut på bilder för att inte bli dömd.
Det har nått den punkten då tjejer inte ser ut som sig själva på bilder bara för att man inte vill bli dömd.
 
Så idag hyllar jag fula och inte perfekta bilder. Där man inte ser så perfekt ut men bara för det så är man inte ful. Bilden kanske är, men inte personen på den. Här kommer ett fintfult collage på mig och eve!



 



Måndags mys
Publicerat den

Efter en sär lång dag så får jag veta att jag, mamma, Lasse och Elias ska dra till ikea och väla. 
Efter att ha ätit det godaste som finns (köttbullstallriken) så drog vi in på väla där jag splittrades från gruppen. Fast det gjorde inget för mig för jag satt i en underbar massage stol och klickade in programet "hitta livsglädjen" och chilla. Så nu är jag överlycklig för denna måndagen va så bra. 

- Ella 

Väldigt fin och seriös bild på mig och mamma.. Haha




Våååår
Publicerat den

Åååååh vad lycklig jag varit idag när solen skinit och även om det fortfarande bara är ca 5 grader så gläder det mig att all snö är borta och våren påväg! 
Så idag faktiskt efter skolan när jag skulle till stan invigde jag lite med skinnjacka och converse, jaja Evelina överdriv men jag älskar vår och varför inte börja i tid.. Haha

Varit på skolan nu ikväll och haft öppet hus, gjorde ingen nytta där sprang mest runt haha.. Käkat massa godis och nu mår jag skit,, usch nej ska somna tidigt ikväll,
-Evelina







jag saknar dig mindre och mindre
Publicerat den

 
- Ella



LOST
Publicerat den

Musik på och en oplanerad lördag, Veronica Maggio tackar för dina låtar.
och juste glömt uppdatera er om min nya look, red head gone och brunett är det som gäller om det nästan inte är svart, haha..
Var hos frisören i Fredes och kusinen fick experimentera för att få bort det röda, tror vi lyckades lite.
Nu är jag trött och bara helt vilse och ska försöka somna..
-Evelina
 
 
 




 



Lördagsmys
Publicerat den



Äpple -Banan - grädde
Apelsin
-Evelina 



Weekend
Publicerat den

Äntligen hemma efter 8 timmar i bil.. Tänk att resan till Sälen i bil tar lika lång tid som att flyga till New York,, vilken tanke Franke.
Men nej nu har jag tråkigt, spanska boken ligger framför mig men inte är jag sugen på att plugga inte och helgens planer är helt ändrade och eftersom becca är sjuk så kan man inte träffa den pinglan heller. 

Men ganska skönt att jag bara går i skolan imorgon sen lite ledigt, nu ska jag sura för mig själv, puss
-Evelina







Min operation
Publicerat den

Nej, jag har inte blivit allvarligt skadad ville bara att rubriken skulle va dramatisk. Jag har typ gjort en operation eller ja om man ens kan kalla det. Jag tog i tisdags bort en leverfläck som var väldigt mycket i vägen då den satt precis vid bh bygeln. 
Det gjorde absolut inte ont. Eller ja bedövningssprutan gjorde men själva ingreppet kändes inte. Men känslan att någon skär hyfsat djup i dig fick mig att må riktigt illa sen att det blödde som fan gjorde ju inte saken bättre. 

Idag läget ser det ganska äckligt ut, men ska ta bort stygnen på torsdag så efter det kommer det väl se helt okej ut! 

- Ella 

Blåa fina styngn.. 








<3
Publicerat den


-Evelina 



Lindvallen
Publicerat den



-Evelina 



Vallåsen
Publicerat den

Idag var jag och åkte skidor på vallåsen precis som alla andra i klass 9 på kungsgårdsskolan. Det va roligt men svinigt kallt så man tröttnade ganska snabbt. Plus att det fanns bara 2 backar om man inte räcknat med barnbackarna. Jag trillade en gång då vi åkte i skogen.. Men ingen skada skedd. 
När vi kommit hem så åkte mamma och jag till Ikea (my big love) och käkade köttbullar. Handlade också b.la. En ny matta! Brukar hata måndagar men denna var riktigt rolig. 
- Ella 







SÄLEN
Publicerat den

Jaa idag har jag bara åkt bil och ätit, framme på högfjället och kvällen spenderar familjen med efterlängtade Zackarias som jobbar här i Sälen,
Imorgon blir der skidåkning, syster och bror och sen after ski på lindvallen! 
-Evelina


Foodporn, @Leffes högfjället, kan säga att det är bästa pizzan jag ätit och Ella den är bättre än Landskronas! ;)



EF crew
Publicerat den

Riktiga anledning till att jag åkte till Malmö var för att jobba, yes jag och Emma jobbade,

Vi är ambassadörer för EF och var då på street action, vi fick gå inne på Malmös arena och bara visa oss för folket som skulle kolla mello haha, det gick inte så bra vi satt och snacka och lärde känna tre andra som också var med, Emilia, Jens och Allan, satans roligt! 
-Evelina 


Jag och Emma, som jag träffar igen om två veckor!



Malmö
Publicerat den

Ja jag är påväg mot Malmö, ganska mycket som ska hända!
Ska nu dit för att träffa Emma och sedan ska vi på ett litet uppdrag, 
ha en bra helg allihopa! 
-Evelina