Dress
Publicerat den

Min skolavslutningsklänning kom idag! 
Den va såååå skön! Mycket bättre än förra årets som jag knappt kunde andas i haha. 
Men den va också jätte fin tyckte jag. Dock så är jag inte så lång och har verkligen inte långa ben så ska sy upp den några centimeter. 
Köpte också en ny väska i stan idag. Eftersom min gamla va på väg att gå sönder helt så tyckte jag det va på tiden att köpa en ny! Bild på den kommer imorgon!

- Ella 

Har vikt upp den på bilderna i den längden den ska va. Så ni inte tror den ska va kortare än såhär!



SUN-day
Publicerat den



jag skulle vilja säga att det faktiskt är sommar eller kanske att ta i men vår iaf, speciellt nu när det är sommartid och för att det varit 20grader både igår och idag, och för att jag badat för första gången i år, kallt,
både ella och becca fega ur, badkrukor

ikväll ska jag bara kolla serier och filmer,
-Evelina 



Blogg gäst
Publicerat den



Hej bloggen, jag Arman är gäst för denna blogg idag. 
Tyckte att den här bloggen behövde en uppdatering så idag har jag inte gjort så mycket vaknat upp med Oscar bredvid mig. Mysigt. 

Fortsatt trevlig lördags kväll.



naughty word
Publicerat den

Jag minns när jag var liten så kunde jag nästan ingen svordom alls. Även om jag kunde dem så var det förbjudet i mitt huvud att använda dem eller ens att tänka dem. Dagens barn är knappast så. Helt tvärtom. De bara svär hela tiden. Kanske inte alla men betydligt fler än när jag var liten. Antagligen för att de hittar ALLT på internetet. Skulle inte förvåna mig om en dagens 6-8 åringar "börjar prata som oss" med tanke på allt dem kan hitta på datan.
 
Denna videon hittade jag efter 1000 skriva ord om hinduismen då jag tyckte jag förtjänade att skrolla igenom facebook.
 
- Ella
 



27 april
Publicerat den

otroligt hur trött jag varit idag, efter skolan somna jag en liten stund och vilken panik jag vakna upp med trodde jag typ sovit hur länge som helst.. och har inte ens någon aning om vad som hänt i skolan idag, var nog antagligen ganska lugnt så jag stängde av min lilla hjärna haha. 
-Evelina 



tänkbart, alla borde se
Publicerat den

 
- ella



onsdag
Publicerat den


jag kände verkligen hur jobbigt det var på gymmet idag, jag tog mig dit med noll energi och ingen lust att jobba och döda fett, som sagt någon gång har man en sån dag men jag är otroligt lycklig att jag ens tog mig dit även om jag inte gjorde mitt bästa så vet jag att jag kan. utan becca hade det aldrig gått så tips för er som vill börja träna,
gör det tillsammans med en kompis! 

många som säger nä bättre att träna själv koncentrerar mig bättre, fine, gör det då. men för mig och oss andra ute i vida världen som inte har motivationen att orka byta om och cykla i oväder vi behöver en buddie som pushar oss och peppar oss ända till mållinjen. imorgon kör vi ett danspass! kraaaam
-Evelina 









Hur långt kan det gå?
Publicerat den

Efter skolan kollade jag, mamma, Lasse och Elias på ett hus. Läget va skit bra men huset... Nej alldeles för mycket jobb enligt mig. Man måste renovera absolut allt. Men kul ändå att kolla! 
Efter det åkte jag och mamma till ikea och väla. Först kvällsmat som såklart blev ikea köttbullar (bästa som finns).
Sen väla där jag hittade en snygg t-skirt på Gina. 

Imorgon är det simmning, inget jag föredrar.. Klart det är jobbigt att visa upp sin kropp. Vem tycker inte det? Med tanke på hur tjej idealet är idag och hur alla modeller i tidningarna ser ut. Jag är inte super smal, jag älskar mat och är inte någon atlet. Jag är inte fet men tycker det kan va jobbigt att visa upp allt. 
För bara 10 år sedan såg ju faktiskt modellerna hyfsat hälsosamma ut. Det var bara 10 år sedan, och nu dör dem av anorexia. Hur fan kommer det då se ut om 10 frammåt?

- Ella 

Extra sås är aldrig fel. 




snart är det sommar.
Publicerat den

Tro det eller ej, men det är faktiskt inte såå lång tid tills det är sommar. Och nyss så beställde jag min skolavslutningsklänning. Eller ja om den nu ser bra ut på haha. Bört lite mot lagen att skolavslutningsklänningar ska va vita och köpte en med mönster. Men fortfarande lika sommrig tycker jag. Hiss eller diss?
- Ella
 
 

från nelly.com
 
 



ett sånt tråkigt inlägg
Publicerat den

lite sådär besviken på mig själv då det hänt otroligt mycket i helgen om inte tagit mig tiden att träna! haha, igår var jag på en 3h lång handledarkurs för att få börja övningsköra, tråkigt men måste göras någon gång! 

ligger nu i en av våra nya soffor på skolan som är hårda som stenar och försöker sova och njuta av att engelskan np är snart avklarad bara uppsats kvar, ärligt tyckte jag provet var otroligt lätt. 

slutar 5 idag så wish me luck to survive! 
-Evelina 






people help people
Publicerat den

 
så vacker sång. - Ella



fakta om mig
Publicerat den

5 saker jag tycker om.
* spela fotboll för skoj skull
* resa
* kramas
* frysta hallon
* baka
 
5 saker jag inte tycker om.
* våra danser till vårshowen
* folk som skriker hela tiden
* ormar
* hur blek man blir på vintern
* alla blåmärken man får från ingenstans
 
5 saker jag ska göra i framtiden.
* vara au pair i ett år i USA
* vara volontär i afrika
* surfa i kalifornien
* simma med delfiner
 
5 saker jag är rädd för.
* att någon nära till blir allvarligt sjuk
* att flyga
* att mormor dör
* att aldrig kunna få barn
* att förlora mina vänner
 
5 platser jag gillar att vara på.
* stranden på sommaren
* subway, den doften där asså
* min soffa
* i ikea
* i bilar
 
5 ord som beskriver mig. (mamma & fridas ord haha)
* omtänksam
* lat
* godtrogen
* snäll
* kan inte säga nej
 
5 saker jag ser fram emot.
* när alla nationella prov är slut
* min språkresa till malta i sommar
* att få barn
* när den nästa pirates of caribbien kommer ut
* att sova
 
5 bra filmer.
* narnia
* safe heaven
* now you see me
* lilo och stitch
* the notebook
 
1 sak ingen vet om mig.
* när jag var liten så sa jag godnatt till ALLA min gosedjur varje natt för jag ville inte att någon skulle känna sig mindre älskad än den andre, hahahhaha.
 
- Ella
 
Har inge roliga bilder så blir denna.
 




instashot
Publicerat den




jag är såhär äckligt sugen på att spela Sims och sitta i flera timmar och bygga det perfekta huset.. but noo. går inte då ella lånat min skiva

så nu vet jag inte vad jag ska göra sitter här framför datorn letat efter nerladdning av den skivan jag behöver till Sims men orkar inte leta längre så otålig som jag är, ska se om jag kan kolla någon ny serie då gossip girl inte intresserar mig lika mycket längre, någon som har tips på spännande serier som PLL eller annat dramatiskt?
-Evelina 





sötissugen och uttråkad
Publicerat den



hej hallå!
slutade någon timme tidigare idag, dont know why, det va längesen jag la upp en instabild på tal om något annat, och jag är lite smått sugen på kanelbullsdeg.. eller flapjack, det ska jag baka shit vad gott!! HA DE
-Evelina 



extra nyttig denna fredag
Publicerat den

-Evelina 




all natural, bitch
Publicerat den



all day long har varit mjukis dag, då man suttit i aulan gjort nationella, fast dock var det för varmt sen när jag kom ut fyfan.. hela veckan har jag bara varit jag, inte haft någon ork att bry mig om mina kläder eller smink och fyfan vad skönt det är har kunnat sova hur länge som helst nu när jag inte sminkat mig haha, 

tycker ärligt att tjejer döljer sig bakom smink så mycket nu för tiden då nya trender kommit in att måla extrema ögonbryn och svarta mörka ögon, ursnyggt men man glömmer det naturligt vackra, då blir det en vana att se någon med så mörkt och sen ser man personen utan smink och shit vilken förändring det blir då,

men jag är också en sån där som kan sitta långa nätter och sminka mig och testa nya saker, för smink det är kul, när det blir ett bra resultat haha, men hela tiden kollar jag smink på nätet och letar nya sminkborstar, vill utöka i min smink låda,
- Evelina 




Vårdagjämning
Publicerat den

Idag har det varit helt underbart väder! Kändes verkligen som vår. 
Vi hade ännu ett nationellt prov idag då man skulle skriva en krönika om "förbjuden känsla". Det fick mig tänka på vilka som är de så kallade förbjuda känslorna. Avundsjuka? Skadeglädje? Själviskhet? 
Antar att alla värderar dessa känslor olika. Men hur långt kan man gå p.g.a. en sån känsla, när vet man att det går överstyr? 
Det va en bra fråga det haha. 
- Ella 

Tog en jogging runda i det härliga vädret. 



Lalala
Publicerat den

Har inget att skriva om.. Bjuder på denna fina bild bara! 
- Ella 




effektiva elever
Publicerat den


på engelska lektionen idag, väldigt effektiva jag kollade på förra veckans avsnitt av pll och Sofia jobbade faktiskt lite, efter skolan spenderade jag två timmar på gymmet med Becca Emma och Wilma, så mycket roligare att träna tillsammans! 

ska kolla Rögle nu och senare så måste jag kolla sista avsnittet av pll,, sen måste vi vänta 3 månader tills nästa säsong, segt. 
-Evelina 





i mina lurar
Publicerat den

 
- Ella



inget kul
Publicerat den

dålig uppdatering = tråkigt liv haha. 
 
Händer inte alls mycket just nu. Mycket med skolan och på fridtiden så måste man ju passa på att träffa kompisar. Igår så gjorde jag mitt första nationella prov.. Äckligt ansträngande, som tur var så höll min cola mig vid liv. Ska snart sticka och träna och dansa men just nu njuter jag av mina vindruvor. Meningslöst inlägg men detta är vad ni får haha. 
- ella 
 
 



do it now
Publicerat den

nationella, a vad ska man säga. jag kanske inte är så bra på so så nä jag vet inte vad en stat är men det löser sig nog.. haha,
nästa nationella är på torsdag och då är det skriva novell eller sånt annat och det är lite roligare.

direkt efter skolan så hade jag tydligen fått med mig hela 3 personer med på gymmet ganska grymt, körde bara ett kort pass för att sedan hem duscha och nu snart till hockey! 
min dag det och har ärligt inget roligt att dela med mig så,
-Evelina 







Check you out
Publicerat den

- Ella 






fredagsmys
Publicerat den

redo för en kväll med mamma, det var ett tag sen det bara var jag och hon så ikväll tar vi vara på att resten av familjen inte är hemma! 
ha en underbar fredag, jag ska njuta som en fet gris.
-Evelina 





Efterlängtad fredag
Publicerat den

Efter skolan drog jag direkt till gymmet och spenderade en tuff timme där. Efter det gick jag och köpte godis. Ingen riktigt fredag utan det! 
Ska snart börja packa för ikväll blir det mys hos Frida. Hoppas alla får en bra fredag! 
- Ella 





kunde inte sagt det bättre själv
Publicerat den


-Evelina 




fresh
Publicerat den



en skål med kiwi, päron, vindruvor och banan, perfekt efter träning jag älskar det haha! 
och idag fyller min älskade farmor 80år, grattis till lilla Gunnsan! 
nu ska jag kolla klart Rögle sen ska jag plugga till spanska provet imorgon, wish me luck.
-Evelina 




onsdag
Publicerat den

min kärlek till onsdagar, haha speciellt denna onsdag då jag vaknar upp innan klockan ringer och äntligen fått sova ut och en välförtjänt sovmorgon.

tre lektioner och dirr efter skolan bar det av mot väla med Sofia! 
haft en helt underbar dag och hela veckan har bara varit skönt inga läxor inget stress jag har bara ätit och sovit! 
-Evelina 





Getting old
Publicerat den

Det värsta hände i morse. När jag väl stod där och borstade mitt hår så såg jag ett vitt hårstrå. ETT VITT. 
Kan man ens ha det när man bara är 15? Hel konstigt! 
Idag har jag pluggat heeela dagen och har fortfarande inte pluggat klart. Jävla italienska prov imorgon.. Aja, nu ska jag fortsätta plugga men bjuder på lite bilder som jag och Frida tog igår! 

- Ella 

Och sist mitt första vita hårstrå...





Dream away
Publicerat den

Något av det bästa jag vet är när man håller på att somna och man bara drömmer sig bort i andra världar. 

"to just dream away for a while"

Tog lite foton med Frida idag vid ån.
- Ella 




escape
Publicerat den

jag är så i behov av att bara komma ifrån verkligheten ett litet tag, sluta tänka på skolan, inte bry mig och bara realaxa. det går väl sådär med mitt övertalande att åka bort en helg med mamma, alternativen hon har är Barcelona eller London men Barca är topp 1. 

men man mår faktiskt så mycket bättre av det fina vädret vi fått nu i lilla Ä-holm, hoppas det håller sig kvar! 
-Evelina 






Snart så
Publicerat den

Det är bara 98 dagar kvar tills jag åker till Malta. Längtar så himla mycket! Att få njuta i solen i 3 hela veckor. 
Det är också bara 93 dagar kvar tills sommarlovet. Och om man bara räknar skoldagar så är det typ bara 2 månader kvar. Så himla skönt! Vill bara bort från skolan och ha alla nationella avklarade. 
Bara att hålla ut några månader till.. 
- Ella 



Tänk att se detta med egna ögon, helt jävla magiskt.





starting the day of with an cup of healthyness
Publicerat den



HALLON BLÅBÄR SMOOTHIE
• blåbär 
• hallon
• vaniljyoghurt
• banana
• linfrön 
• ägg
Tastes delicious,
-Evelina 



mellofest
Publicerat den

helt galet vad fint väder det var idag, invigde våren med mina nya glasisar och en rulle marabou, 

haft en underbar kväll med släkten och inte skrattat så mycket på så länge, det är verkligen inte normalt så som vi håller på men jag älskar det.
förresten så vann fel låt på mello, ja den kanske är bra men kommer ju aldrig vinna i Eurovision, jag höll på Ace! 
-Evelina 






RAY BAN AVIATOR
Publicerat den



mina nya babes, vill ha sommar nu. dessa är från sunglasses.com 

nu ska jag snabbt packa och sen hem till Ida, ikväll blir det rejält med fredagsmys!
-Evelina 





GUESS WHAT :D
Publicerat den

fått paket idag, kan ni gissa vad?
-Evelina 






Bilder skapar minnen
Publicerat den

Inte har jag en data utan problem. Alltid något som krånglar.. 
Och eftersom jag inte är född år 99 eller börjat gymnasiet så har jag inte fått någon macbook. 
Vet dock inte om jag skulle klarat av att inte skratta ihjäl mig p.g.a alla dessa effekter som finns på webbkameran! Tror jag och Eve skratta i minst 15 min åt denna bild. Mycket kärlek till den haha!

- Ella 



todays/quotes
Publicerat den




-Evelina 




WILMA/AND/I
Publicerat den

onsdag idag, guess what, pretty little liars.. aah måste duscha först sen ska jag titta serier hela långa kvällen, kemi prov imorgon men inget jag orkar plugga på då jag faktiskt känner mig säker på vissa saker haha.. 

trött som ett litet bi är jag också men skönt att det är torsdag imorgon sen fredag och helg direkt! även om jag tyckt det gått långsamt denna veckan har det gått snabbt, makes sence men ja ni förstår
-Evelina 






haters GONNA hate
Publicerat den

jag vill bara sova nu, efter 3h dans så känner jag bara hur mina ben är som spaghetti och huvet snurrar. 

dagen har gått otroligt snabbt hade inte mer än 1h hemma efter skolan för att sen ta mig till dansen och nu sitter jag här på min soffa och ny duschad och fresh igen! är egentligen galet hungrig men det sparar jag till imorgon bitti, adios, förresten har ni tryckt i er någon semla idag? det har inte jag fått göra buhuu... 
-Evelina 






Flappyflappy
Publicerat den


Flappy hit flappy dit, ja nu har jag flappy fall och det är lika frustrerande som flappy bird fast så mycket roligare och även lättare att lugna ner sig när man snabbt kommer upp i höga poäng direkt haha.. 
-Evelina 



Lazyness
Publicerat den

Saker man kan göra när man har tråkigt eller är rastlös:
1. Plugga.
2. Städa.
3. Baka.
4. Gå en runda.
5. Gå ut på stan.
6. Träna.
7. Ringa kompis.
8. Läsa.
9. Rensa.
10. Shoppa.

Vad jag gör: 
1. Lägger mig i soffan och är död för några
timmar samtidigt som jag äter något gott. 

- Ella 





Nej jag vill absolut inte ha sommarlov
Publicerat den

Lite tröttsamt att sitta hela eftermiddagen med skolarbete för att du tvunget måste lämna in ett projekt idag men när du väl är klar ska skicka in ditt fin fina jobb så kan man inte ens komma in på fronter. Kunde likabra gjort det imorgon.

Haha yes thats me gör allt i sista stund, jag kan verkligen inte sitta en vecka innan ett prov och träna det är dagen innan det gäller annars glömmer man ju det, jag är skolsmart jag kan det ett litet tag sen glömmer jag allt oviktiga, och enligt mig är allt oviktigt så shit same. Lycka till på nationella Evelina. 
Nu ska jag slänga skolböckerna någonstans och göra allt annat som inte har med tänka att göra för har ont i huvet nu, typiskt, sen hade choklad varit otroligt smarrigt nu.
-Evelina






Greys och träning
Publicerat den

Idag tog jag och eve vara på dagen. Eller ja vi stack och gymmade i nästan 2 timmar. Efter det fortsatt jag med mitt maraton att kolla greys anatomy. Helt såld på serien, så sjukt bra! Om du inte sett den så rekommenderar jag den verkligen! 

- Ella







Lördag kväll
Publicerat den

Klockan 2 gick jag hem inatt från stan, hade träffat Ella Frida och becca, vi spenderade kvällen på donken,, 

Nu ska jag göra good frukost och sen träffa Ella och gymmet, wish me luck! 
-Evelina 


Min bästa BOYtröja från London,, kärlek