classic
Publicerat den

 
- ella



ge mig tack
Publicerat den

Då kontonummret är på ca 30 kr är det klart att man ska hitta massa fina saker man vill ha... ingen som känner för att skänka pengar till mig?
 
- Ella
 
Allt från gina förutom jumpsuiten längst ner till höger vilken är från bikbok.
 



Landskrona
Publicerat den

I går åkte jag och Frida till Landskrona för att sova hos Pappi. Det var tydligen Landskrona dagen då också, så dem hade ett litet tivoli där! 
Som vanligt försöker man vinna i lyckohjulet, har aldrig någonsin vunnit men igår hände det! Sista lotten var inte en nitlott! Så med mig hem hade jag 2 kg daim. Underbart! 

Idag är det faktiskt morsdag så det blir god middag och ett stort tack till mamma för att hon alltid är där för mig. 







3 veckor kvar
Publicerat den


jag avslutade dagen med en 4,5km runda och jag är bara så jävla stolt över mig själv att jag ens orkade byta om. 

vädret har varit helt sjukt idag, fortfarande galet varmt ute för att va natt typ, denna veckan är sista hela veckan jag har kvar på grundskolan och nästa vecka har jag bara en riktig dag, jag förstår inte, kommer fortfarande ihåg när det var 100dagar kvar, och nu är vi bara 3 veckor ifrån premiären av PLL säsong 5 kan inte vänta längre.. 
-Evelina 



Change
Publicerat den

I tisdags var jag hos frisörskolan och slingade håret. Har endast tonat mitt hår mörkt en gång i livet, annars har jag aldrig gjort något med det. Så var riktigt nervös! Men efter 4 timmar fick jag se resultatet och var super nöjd! Ville ha naturliga slingor och det va precis vad jag fick. Och hur mycket kostade allt? 700? 900? 1000? Nej, det kostade inte ens mer än 400 kr utan endast 380 kr. 

Så ett tips för dig som inte vill slösa massa pengar på frisörbesök, klipp dig på frisörskolan! Dem är jätte duktiga, och deras lärare går runt och checkar hela tiden så att inget blir fel. Inget att oroa sig över alltså. 

- Ella 






gnight post
Publicerat den



eftersom jag inte är någon pro fotograf så kommer ni aldrig få några riktiga blogg outfits saker, men här ser ni ju lika bra haha

idag har varit en trött dag en jobbig dag, imorgon kommer bli en bra dag ska se om jag kan få mamma att klippa mitt hår lite det var någon månad sen sist vill hålla det fräsch och undvika hur mitt hår var innan, slitet som in i. 
-Evelina 




Plugg
Publicerat den

Även om skolan snart är slut och det faktiskt inte är så mycket plugg så sitter jag här i soffan och läser för fullt. Inte till något skolarbete dock, utan till moppe kort! Lite sent ute men pappa hade fixat syrrans gamla moppe och tyckte det va en bra ide. Hade min första teori lektion idag också, kan inte säga att det va kul men betydligt roligare än skolans lektioner. Men det är klart, skolan är inte frivillig, det är det ju att ta moppe kort. 

Imorgon ska jag slinga håret.. Får se hur det blir! Har inget roligare att skriva om tyvärr... Ha det! 

- Ella 





SOLBRÄND
Publicerat den


min o beccas lunch igår i det superfina vädret. 

ja, jag har bränt mig, ser ut som en riktig tomat i ansiktet och det gör ont.. jag får verkligen aldrig färg i huvet och igår somnade jag ett litet tag i solen och det gav resultat iaf haha.. 

igår va det fest, det var lugnt inte så många där och det är skönt, tog mig hem vid 2 och nu ligger jag i sängen och ska göra en frukost deluxe lyx och kolla gossip girl! 
-Evelina 



sjukhuset
Publicerat den

Efter 2 timmars väntan på att en doktor skulle undersöka mig frågar mamma hur lång tid det skulle dröja. Minst 5 timmar till. Det skulle alltså ta 5 timmar innan en doktor skulle kolla på mig i 5 min som sedan skulle avgöra om jag skulle få röntgas eller skickas hem. Inte en chans att jag väntar så länge. Så jag och mamma stack hem. Tragiskt hur dåliga sjukhusen är. Dem bryr sig bara om man har 40 graders feber och spyr... Dem andra är det skitsamma med.
 
Men som tur är mår jag bättre nu. Mamma ville att jag skulle stanna hemma imorgon också. Men om jag mår bra inatt och imorgon tror jag att det är inte är någon fara.
 
Ha det!
 
- Ella
 
 



SOL
Publicerat den

idag har det varit fin fint väder igen och jag har faktiskt precis kommit hem från en timmes pw med becca! 
på hålan idag efter nationella lyxade jag o Sofia till det med en glass eftersom det är endast 9 riktiga skoldagar kvar, sjukt. 

sommarlov den tanken har inte riktigt funnits här än då det ända man tänker på är nationella och gymnasie, och för ett år sen vid den är tiden då gick alla med shorts och linne, vafan skynda dig nu sommar! 
-Evelina 





sjuk..
Publicerat den

Ska till helsingborgslasarett vid 2 idag.. mer uppdateringar senare.
- Ella





I mina hörlurar
Publicerat den


- stolen dance
- how i feel
- sing 
- sweater weather
- Ella 




Låt mig spy tack
Publicerat den

Vaknade, vände mig om och kände hur maten satt upp i halsen på mig. Illamåendet var så starkt att jag ville spy. Fy fan asså. 

Så jag har stannat hemma hela dagen, försökt äta lite, kollat tv och pluggat. Åh jag kan inte bli sjuk nu, det är 2 nationella denna veckan som jag inte får missa... Så även om jag mår skit imorgon så MÅSTE jag till skolan. Får helt enkelt inbilla mig själv att jag är frisk... 
Bjuder på en bild som fick mig att lee. 


- Ella 





PW
Publicerat den




var tvungen att gå till Becca tidigare ikväll och hämta en sak så passade på att ta en power walk runt i skogen, så fint det är nu ute, så va tvungen att ta lite bilder. 

det är så lugnt i skolan nu, eller jag tror det jag bara orkar inte göra något så kanske är det som får det att verka lugnt haha.. imorgon går jag till 9 då vi ska ha cabare genrep hela dagen, så hörs 
-Evelina




Helgen
Publicerat den

I fredags överraskade jag, Frida och Eve vår kära Becca! Rebecca trodde att bara hon och Eve skulle käka pizza på napolitana (standard stället) men när de väl kom dit så var jag och Frida där med massa presenter. Man kan inte mer än att älska reaktionen på en chockad person! 

Melodifestivalen är enligt mig ett tråkigt program utan mening.. Ändå har jag kollat på det ett antal gånger i år, men endast för känslan. Man dras liksom nästan tillbaka några år då hela familjen satt klistrade i soffan för att se uppträdandena. Man får alltså en mysig känsla av det. Och igår var det Eurovision Contest. Då Conchita Wurst från Österrike vann! Och Conchita är inte vilken kvinna som helst, utan hon är en hbtq person. (begrepp med lösa definitioner som dels kan beskriva ett förhållningssätt eller en rörelse som kritiserar normer kring kön och sexualitet) 
Tycker det är helt fantastiskt att hon vann, och kommentaren hon gav till deras österrikare president som är emot hbtq personers rättigheter var solklar. 
"Det går inte att stoppa oss" 

Inte många veckor kvar nu.. Bara 4 faktiskt, eller för att vara exakt är det 30 dagar kvar till sommarlovet. OCH JAG HAR SÅÅÅ MYCKET ATT FIXA!! Det är mycket att få allt att gå ihop nu det sista veckorna.. Men ärligt så har jag kanske redan ställt in mig på sommar mood. För jag bryr mig faktiskt inte så mycket längre. Att va såhär skoltrött som jag är redan nu är inte bra. Det är ju faktiskt 3 år kvar... Om inte mer... Förhoppningsvis ger sommarlovet mig styrka till skolan sen! 

- Ella 







STRIKE A POSE
Publicerat den



by www.poulines.se

så fräcka bilder från showen förra helgen, nu ska jag sova.
-Evelina 





Smink kan förändra mycket
Publicerat den

Satt och tänkte på hur bra alla kändisar ser ut när det slog mig att det är ju för fan deras jobb. Hälften av kändisars jobb är att ha snygg kropp, ansikte och perfekt hår. Men sen är det ju också så att dem har extremt mycket smink. Jag menar, ser dem verkligen ut så i vanliga fall? Absolut inte kan jag säga! Så jämför dig inte med kändisar, dem är inte så perfekta som man tror.
- Ella

Jennifer Lopez 
Britney Spears 
Mila Kunis
Beyonce 
Tyra Banks 



Plugga ihjäl sig?
Publicerat den

Sitter just nu och kollar på Sveriges yngsta mästerkock. Helt sjukt hur bra dem är. Och dem är så små! En tjej är liksom 8 år gammal.. När jag var 8 var Pan pizza det ända jag kunde laga! 
Man blir fan riktigt imponerad. 

Hade nationella i matte idag... Haha tagga F! När det kommer till matte så har jag faktiskt nästan gett upp. Bara jag är godkänd är jag nöjd. Varför plugga ihjäl sig liksom? Jag är sån som tar det som det kommer. Klart att man ska plugga och lära sig saker men att sitta i timmar utanför skolan och plugga gör inte jag. Vill liksom ha ett riktigt liv också... 


- Ella 





GOSSIP GIRL
Publicerat den


en lång dag i sängen, flera avsnitt av gossip girl nu inne på säsong 4, har faktiskt även hunnit kolla lite matte inför NP imorgon.. 

och min allra bästa Bex kom förbi efter hon slutat med ett choklad och massa kärlek hon vet hur hon får mig och lee!
-Evelina 



SJUK
Publicerat den



halsfluss, huvudvärk och trött.. har svårt för att sova på nätterna när det bara värker i halsen men tackar för bafucin extra drops och vicks och alla möjliga halstabletter jag har här, haha.

kollar på djurpolisen så bra, haha, asså nej men det är hemskt verkligen och se hur människor behandlar djur.. en kille som lämnat en gravid hundhona och pappan ensamma och valparna föddes men valparna dog pga svält, så hemskt men killen fick ett års fängelse så baam!
föräldrarna till valparna överlevde dock och ska nu bli bortadopterade, känsligt detta asså.. haha 
-Evelina 



Dance One last time
Publicerat den

Det har hänt så himla mycket de senaste dagarna! Har varit hos pappa då vi tog en road trip. Åkte lite överallt, blanda annat till Danmark.

Och igår var jag med på min första vårshow någonsin! Det var så jävla kul! Var sjukt nervös men när låten väl kom igång och strålkastarna lös på en så kände man bara för att kötta! 
Och om 2 timmar är det dags igen! Lika peppad nu som igår. 

Ikväll ska jag kolla på Fridas show, och antagligen städa med tanke på att mamma kommer hem imorgonbitti... 

- Ella 






VÅRSHOW
Publicerat den




igårkväll hade vi premiär för show A, och det gick bra för mig, klockan 1 idag hade vi vår andra show och senare ikväll dansar jag med min andra grupp i show B, klockan 18.00 på Jarl kulle scenen!

nu ska jag bara försöka sova då jag imorse vaknade med halsont och helt förstörd så vill må så bra som möjligt ikväll. tagga!
-Evelina 





STRANDMYS
Publicerat den



Vilken mysig och go kväll, satt på stranden lyssnade på musik och snacka om allt möjligt med mina fina Becca och Sofia

nu ska jag kolla bästa filmen, Burlesque, och värma mig och somna tidigt ikväll
-Evelina 
 



CRUSH
Publicerat den


Loka Crush, ni måste verkligen ta o köpa er en utav dessa. Bara för bra, och det är en sorts fruktdryck med kolsyra. 

nu har jag kommit hem från dansgenrep och planerna nu är duscha fixa mig och sen hitta på någit kul ikväll!
-Evelina